Peugeot

EURO IDEAL MOTORS – concesiunea Peugeot pentru judetul Brasov este una dintre cele mai importante  reprezentante a marcii Leului din centrul tarii.

Situata pe Calea Bucuresti nr. 23 Sacele, BRASOV, concesiunea va sta la dispozitie cu intreaga gama de modele Peugeot – turisme si utilitare – si va ofera servicii post-vanzare de cea mai buna calitate acordate de catre specialisti in domeniu.

Vizitand showroom-ul sau service-ul  nostru veti intalni o echipa tanara, dinamica si pegatita in orice moment sa va ofere sprijin si consultanta in gasirea celor mai bune solutii pentru Dvs.
Pentru a fi mai aproape de Dvs. si pentru a veni in intampinarea unui numar cat mai mare de admiratori ai marcii Peugeot ne-am deschis o concesiune in Sfantu Gheorghe, avand in proiect ca pana la sfarsitul anului sa deschidem si alte puncte de lucru zonale.

Va oferim ocazia de a admira, testa si achizitiona o gama diversificata de autoturisme si autoutilitare, care acopera toate segmentele, intr-o gama de motorizari si dotari pentru toate gusturile.
Suntem mandri ca reprezentam marca Peugeot, o marca ce si-a castigat un nume si un loc de frunte intre producatorii de automobile existenti pe piata. Leii creati de Peugeot sunt eleganti si rafinati, ofera confort, siguranta si fiabilitate, au o atitudine care ii scoate din multime, pe ei si pe posesorii lor.

Informaţii de contact


Service:
0371.095.487
Vanzari:
0268.337.156

Calea Bucureşti DN1, 505600 Săcele, Jud. Braşov

Detalii contact