• Acasa
  • Termeni si conditii

Termeni si conditii

EURO IDEAL MOTORS a lansat acest site pentru informarea rapida si corecta a tuturor utilizatorilor. Vizionarea si/sau utilizarea acestui site de catre orice persoana este conditionata de respectarea Conditiilor Generale de Acces si Utilizare, precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile.

Prin accesarea si utilizarea site-ului acceptati, implicit si neconditionat, prezentele Conditii Generale de Acces si Utilizare

Informatiile continute de acest site sunt generale, avand scop informativ si sunt adresate clientilor Peugeot, precum si altor persone interesate.
EURO IDEAL MOTORS nu isi asuma raspunderea pentru acuratetea acestora, dar va depune toate eforturile necesare pentru ca informatiile continute de acest site sa fie cat mai corecte si cat mai actuale.

Conditiile Generale de Acces si Utilizare reglementeaza:
Dreptul de Proprietate
Informatii despre produse, servicii si preturi
Date personale
Protectia altor informatii comunicate
Limitarea raspunderii
Administrarea si actualizarea site-ului
Lege aplicabila
Dreptul de Proprietate

EURO IDEAL MOTORS este autorul site-ului de fata. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secventele sonore cu sau fara animatie, precum si toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea EURO IDEAL MOTORS care este autorizat de catre Automobiles Peugeot sa le utilizeze.

Numele PEUGEOT, sigla Peugeot, numele autovehiculelor, precum si produsele si serviciile ce-i sunt asociate sunt marci inregistrate Automobiles Peugeot si sunt protejate prin drepturilor de autor si de proprietate intelectuala referitoare la protectia modelelor inregistrate.
Aplicarea, imitarea, reproducerea si utilizarea acestora, partial sau total, fara autorizarea scrisa din partea EURO IDEAL MOTORS constituie delict de reproducere frauduloasa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

Continutul si elementele de grafica ale prezentului site, inclusiv - dar fara a se limita la acestea - tot continutul format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor/ sectiunilor/minisite-urilor/ showroom-urilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de/si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc,) apartin EURO IDEAL MOTORS, fiind proprietatea acestuia.

Reproducerea totala sau partiala, pe hartie sau digital, a materialelor incluse in acest site sunt autorizate cu conditia ca acestea sa fie destinate folosintei strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau de informare, astfel incat sa se conformeze legislatiei in vigoare referitoare la proprietatea intelectuala.

Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute in scris pe adresa "Solicitari Info" a site-ului.

Informatii despre produse, servicii si preturi

Site-ul are ca scop prezentarea generala si promovarea gamei de produse si de servicii PEUGEOT distribuite in Romania.

EURO IDEAL MOTORS isi rezerva dreptul de a modifica informatiile ce figureaza in prezentul site, mai ales pe cele referitoare la modele, caracteristici tehnice, dotari standard sau optionale si preturi, in orice moment, fara notificare prealabila, tinand cont de trasatura interactiva a site-ului, fara ca modificarile sa presupuna responsabilitatea EURO IDEAL MOTORS, a membrilor retelei sale sau a angajatilor sai.

Utilizatorii inteleg si accepta neconditionat ca orice informatie existenta pe site nu este si nu poate fi considerata drept oferta de produse sau de servicii venind din partea EURO IDEAL MOTORS. Informatiile postate pe site sunt oferite numai cu titlu informativ si deci nu trebuie a fi considerate ca fiind o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de EURO IDEAL MOTORS.

Caracteristicile autovehiculelor noi prezentate pe acest site sunt cele existente la momentul redactarii sau actualizarii diferitelor pagini ale site-ului.

Date personale

Aceste informaţii sunt colectate de EURO IDEAL MOTORS si sunt necesare acesteia din urmă, Trust Motors - importatorul oficial al mărcii Peugeot în România, celorlaltor concesiuni din reţeaua de vânzări şi service Peugeot România, oricărei companii care oferă servicii către EURO IDEAL MOTORS şi/sau oricărei companii aparţinând Grupului PSA, pentru solicitarea dumneavoastră din formularul de mai sus. Astfel, vă facem cunoscut faptul că aceste informaţii pot fi folosite şi de EURO IDEAL MOTORS, de Trust Motors - importatorul oficial al mărcii Peugeot în România, de reţeaua de vânzări şi service Peugeot, de oricare companie care oferă servicii către EURO IDEAL MOTORS şi/sau de orice companie aparţinând Grupului PSA, în scopul trimiterii de oferte comerciale, sondaje de opinie şi analize. Ca parte a activităţii sale, EURO IDEAL MOTORS ar putea fi nevoită să vă transmită datele în alte ţări, pentru unul dintre scopurile pentru care datele au fost colectate iniţial sau în scopurile la care aţi convenit ulterior. Atunci când datele dvs. sunt transferate într-o ţară terţă, EURO IDEAL MOTORS ia toate măsurile necesare pentru a evita orice deteriorare a acestora. Datele sunt transferate numai în ţările în care se garantează un nivel adecvat de protecţie a datelor. Datele pot fi transferate în ţări care nu sunt membre ale Uniunii Europene.

Destinatarul datelor cu caracter personal colectate în acest formular este EURO IDEAL MOTORS, concesionar autorizat al marcii Peugeot in Romania.

Toate câmpurile din formularele de contact marcate cu un *) sunt obligatorii de completat în scopul prelucrării solicitării dvs. de a fi contactat. În caz contrar, s-ar putea ca EURO IDEAL MOTORS să nu fie în măsură să furnizeze serviciul solicitat, asa cum este indicat mai sus.

Sub rezerva acordului dvs. atunci când este solicitat, puteţi primi informaţii privind ofertele, noutăţile şi evenimentele (buletine informative, invitaţii şi alte publicaţii) EURO IDEAL MOTORS, ale Trust Motors - importatorul oficial al mărcii Peugeot în România sau ale partenerilor EURO IDEAL MOTORS.

În conformitate cu Regulamentul general privind Protecţia Datelor cu caracter Personal (care se referă la Regulamentul (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016), dispuneţi de un drept de acces, de rectificare, de ştergere, de restricţionare a prelucrării, de portabilitate, precum şi de dreptul de a vă opune prelucrării datelor cu caracter personal atunci când prelucrarea are drept scop marketingul direct.

De asemenea, puteţi adresa EURO IDEAL MOTORS indicaţii cu privire la soarta informaţiilor dvs. în cazul decesului dvs.

Vă puteţi exercita aceste drepturi la o simplă cerere adresată pe email sau în scris către EURO IDEAL MOTORS.

Protectia altor informatii comunicate

Informatiile cu un caracter non-personal pe care ni le comunicati si care se refera la observatiile, criticile, sugestiile, preferintele si/sau pasiunile dumneavoastra pot fi utilizate fara restrictii de catre EURO IDEAL MOTORS exclusiv pentru imbunatatirea produselor si a serviciilor oferite.

Limitarea raspunderii

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu. EURO IDEAL MOTORS nu va putea fi tinut responsabil pentru daune directe sau indirecte (inclusiv pierderea/alterarea/distrugerea unor date, informatii sau programe stocate pe computerul dvs.) si/sau pentru prejudicii materiale si/sau financiare, rezultate ca urmare a accesarii sau utilizarii acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el.
EURO IDEAL MOTORS nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe site. EURO IDEAL MOTORS va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.
În mod expres, Utilizatorii site-ului inteleg si accepta ca EURO IDEAL MOTORS este absolvita de orice raspundere pentru orice fel de daune directe sau indirecte, indiferent de natura acestora, rezultate din accesarea acestui site si/sau din utilizarea serviciilor oferite de acesta sau de celelalte site-uri oficiale ale Grupului PSA Peugeot Citroen.
În caz de forta majora, EURO IDEAL MOTORS si/sau angajatii ori reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele site-ului, erorile de operare, greva etc.
Acest site contine link-uri catre site-uri externe, care nu se afla sub controlul si responsabilitatea EURO IDEAL MOTORS. De aceea nu suntem raspunzatori sub nici o forma pentru continutul niciunuia dintre aceste site-uri.

Administrarea si actualizarea site-ului

EURO IDEAL MOTORS isi rezerva dreptul de a modifica oricand si in orice mod accesul la site, continutul acestuia, precum si continutul prezentelor Conditii Generale de Acces si Utilizare, integral si/sau partial, fara a fi obligata sa indeplineasca vreo formalitate fata de Utilizatori si fara ca modificarile sa presupuna responsabilitatea EURO IDEAL MOTORS, a membrilor retelei Peugeot sau a angajatilor sai. Aceste modificari si actualizari se impun Utilizatorului care trebuie, prin urmare, sa se raporteze in mod regulat la aceasta rubrica pentru a verifica Conditiile Generale in vigoare.
Orice modificare este considerata ca fiind acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii site-ului, prin simpla accesare si/sau utilizare a acestuia.

Lege aplicabila

Prezentele Conditii Generale de Acces si Utilizare se supun si sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
Drepturile si obligatiile Utilizatorilor site-ului si ale EURO IDEAL MOTORS, prevazute in prezentele Conditii Generale de Acces si Utilizare, precum si toate efectele juridice pe care le produc acestea sunt guvernate si vor fi interpretate in conformitate cu legea romana in vigoare.
Orice litigiu nascut din sau in legatura cu interpretarea si/sau aplicarea prezentelor Conditii Generale va fi solutionat pe cale amiabila. În cazul unui litigiu, acesta va fi solutionat de catre Instanta judecatoreasca competenta.

EURO IDEAL MOTORS va recomanda sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Conditiile Generale de Acces si Utilizare" deoarece acest document va obliga legal. Accesarea si/sau utilizarea in continuare a acestui site sau a serviciilor oferite de catre acesta reprezinta acceptarea neconditionata a modificarilor aduse prezentului document.

În conformitate cu Regulamentul general privind Protecţia Datelor cu caracter Personal (care se referă la Regulamentul (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016), dispuneţi de un drept de acces, de rectificare, de ştergere, de restricţionare a prelucrării, de portabilitate, precum şi de dreptul de a vă opune prelucrării datelor cu caracter personal atunci când prelucrarea are drept scop marketingul direct.

De asemenea, puteţi adresa EURO IDEAL MOTORS indicaţii cu privire la soarta informaţiilor dvs. în urma decesului dvs.
Aceste drepturi pot fi exercitate in mod gratuit prin transmiterea unei cereri datate si semnate la adresa indicata la sectiunea "Solicitari Info" a prezentului site.

Pentru informaţii suplimentare cu privire la modul în care sunt tratate datele cu caracter personal de către EURO IDEAL MOTORS, puteţi consulta aici Politica de Confidenţialitate.

Informaţii de contact


Service:
0371.095.487
Vanzari:
0268.337.156

Calea Bucureşti DN1, 505600 Săcele, Jud. Braşov

Detalii contact